Orangutan Evlat Edinin

Asya’da, bir dev maymun türü olan orangutana ev sahipliği yapan orman alanları hızla yok oluyor; ağaçlar tarımsal faaliyetlere yer açmak için kesiliyor. Ekolojik, ekonomik ve kültürel açıdan gezegenimizin en önemli canlılarından biri olan orangutan WWF’in öncelikli türlerinden biri. Bunun için biz, orangutanların doğal ortamlarında yaşamalarını ve gelişmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Koruma çalışmalarımızın devam etmesi için desteğiniz çok önemli.

Babalar Günü, Doğum Günü, Yeni İş Tebriği, Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Anneler Günü gibi özel günlerde kendiniz ya da sevdikleriniz için bir orangutan evlat edinerek onlara harika bir hediye verebilirsiniz ve çalışmalarımıza destek olabilirsiniz.

- 40 TL bağışınıızda; e-sertifikanızı tasarlayabilir ve anında e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

- 75 TL bağışınızda; e- sertifikanız ile birlikte, sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 120 TL bağışınızda; e- sertifikanızın yanı sıra isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte özel hediyelerinizi belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler!

Not:  75 TL ve üzeri bağışlarda paketiniz bizim tarafımızdan max. 2 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir.

Kargonun alıcıya teslimat süresi ise, teslimat adresine göre 2-5 iş günü arasında değişiklik göstermektedir.

*Bu bölümden yalnızca bireysel destekçilerimizin bağışları kabul edilir.

Bireysel bağışlar için Meltem Gökçen ile iletişime geçebilirsiniz. mgokcen@wwf.org.tr

Okul ve Kurum adına bağışlar için Burcu Yeşil ile iletişime geçebilirsiniz. byesil@wwf.org.tr

Hediye Seti

Hediye Paketi