Sembolik olarak bir panda evlat edinerek sevdiklerinize ve doğaya en güzel hediyeyi verebilirsiniz. Bu sertifika ile WWF-Türkiye'nin ülkemizde yürüttüğü tür ve doğa koruma faaliyetlerine destek oldunuz.
E-sertifika dışındaki seçeneklerimiz
pandadukkan.com'da
![]() |
Panda Sertifika & Tohumlu Not Defteri Set |
![]() |
Panda Sertifika & Tohumlu Kartpostal Set |
![]() |
Panda Peluş Oyuncaklı Set |
![]() |
Panda Basılı Sertifika |
İsme özel hazırlanmış e-sertifikanız sipariş sonrasında e-posta adresinize gönderilir.
İşlem sonrasında basılı sertifika gönderilmeyecektir.
Sembolik bir evlat edinmedir, spesifik olarak bir hayvanı evlat edinmiş olmuyorsunuz.
NOT: Web sitesi üzerinden yalnızca BİREYSEL işlemler kabul edilmektedir. Şirket/Kurum adı geçen talepleriniz için lütfen Kurumsal İşbirlikleri ekibimiz ile iletişime geçin.
Etkisi nesiller boyu sürecek bir hediye...
Bugün doğal ortamında sadece 2.000 panda kaldığını biliyor muydunuz? Daha önce Vietnam ve Myanmar’da görülen pandalara bugün sadece Çin’de rastlanıyor. Pandalar yalnız ve utangaç canlılardır. Genellikle Çin’in bambu ormanlarında, dağlarda ulaşılması zor ve uzak yerlerde, gözlerden uzakta yaşarlar.
Pandalar yiyeceklerinin %99’unu bambudan sağlar ve yetişkin bir panda günde 12-38kg arasında bambu yer. Çok iyi birer yüzücü olan pandalar, ağaçlara tırmanma konusunda da ustadır. Yetişkin bir panda azami 150kg iken yavru pandalar oldukça küçüktür, annesinin 900’de biri kadardır.
Uluslararası Dünya Doğayı Koruma Birliği’nin (IUCN) Kırmızı Listesi’ne göre pandaların nesli tehlike altında.
Kitlesel turizm, bambu ormanlarının yok edilmesi ve avcılık pandaların geleceklerini tehdit eden başlıca faktörler.
Sembolik olarak bir panda evlat edinerek sevdiklerinize ve doğaya en güzel hediyeyi verebilirsiniz. Bu sertifika ile WWF-Türkiye'nin ülkemizde yürüttüğü tür ve doğa koruma faaliyetlerine destek oldunuz.
Bağışınızı Garanti Çevreci Bonus Kart ile yaparak WWF-Türkiye’nin Doğa Koruma çalışmalarına katkınızı artırabilirsiniz.
WWF-Türkiye Açık Açık Platform Üyesidir.
Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne 3787 sicil no ile kayıtlı Doğal Hayatı Koruma Vakfı’na (WWF-Türkiye) Bakanlar Kurulunun 10.08.2009 tarih ve 2009/15313 sayılı kararı ile VERGİ MUAFİYETİ TANINMIŞTIR. Bağışçıların tabi oldukları vergi mevzuatı gereğince vakfımıza yapılan bağışlar vergi matrahından indirilebilir.