Koala Evlat Edinin

Yetişkin bir koalanın günde 20 saat uyuduğunu biliyor muydunuz?

Sıcakkanlı bir memeli olan koalalarda yavrular, doğduktan hemen sonra annesinin kesesine doğru emekler ve burada yaklaşık 7 ay yaşar. Koalaların da insanlarınkine benzer şekilde kendilerine özgü parmak izleri vardır.

Avustralya dışında dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen koalaların gelecekleri yaşam alanlarının tahribi nedeniyle tehdit altında!

Uluslararası Dünya Doğayı Koruma Birliği’nin (IUCN) Kırmızı Listesi’ne göre koalalar ‘hassas’ düzeyde tehdit altında olan türler arasında yer alıyor.

Bugün koalalar için en büyük problem, yaşam alanlarının yol yapımı için yok edilmesi. Koalalar yasalarla korunuyor olsa bile yaşam alanları ve besin kaynakları ne yazık ki korunamıyor, evlerini ve hayatlarını kaybetmeye devam ediyorlar.  Bugün, insan kaynaklı tahribatlarla koalaların yaşam alanlarının %80’i yok edilmiş durumda.

Avustralya ormanlarının sembolü koalaların desteğinize ihtiyacı var! Sembolik olarak koala evlat edinerek sevdiklerinize ve doğaya en güzel hediyeyi verebilirsiniz. Evlat edinin, yaşam alanlarının korunması için yürütülen çalışmalara destek olun.

NOT: Bu bölümden yalnızca bireysel bağışlar kabul edilmektedir.

Bireysel bağışlar için Meltem Gökçen ile iletişime geçebilirsiniz. mgokcen@wwf.org.tr

Şirket/Kurum ve Okul adı geçen bağışlarınız için Merve Üstünel ile iletişime geçebilirsiniz. mustunel@wwf.org.tr

- 50 TL bağışınızda e-sertifikanızı tasarlayabilir ve anında e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

- 100 TL bağışınızda sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 210 TL bağışınızda isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte türe özel hediyenizi belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 230 TL bağışınızda isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte türe özel hediyenizin yanı sıra kalp şeklinde, kır çiçeği tohum topunu belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.