Koala Evlat Edinin

Yetişkin bir koalanın günde 20 saat uyuduğunu biliyor muydunuz?

Sıcakkanlı bir memeli olan koalalarda yavrular, doğduktan hemen sonra annesinin kesesine doğru emekler ve burada yaklaşık 7 ay yaşar. Koalaların da insanlarınkine benzer şekilde kendilerine özgü parmak izleri vardır.

Avustralya dışında dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen koalaların gelecekleri yaşam alanlarının tahribi nedeniyle tehdit altında!

Uluslararası Dünya Doğayı Koruma Birliği’nin (IUCN) Kırmızı Listesi’ne göre koalalar ‘hassas’ düzeyde tehdit altında olan türler arasında yer alıyor.

Bugün koalalar için en büyük problem, yaşam alanlarının yol yapımı için yok edilmesi. Koalalar yasalarla korunuyor olsa bile yaşam alanları ve besin kaynakları ne yazık ki korunamıyor, evlerini ve hayatlarını kaybetmeye devam ediyorlar.  Bugün, insan kaynaklı tahribatlarla koalaların yaşam alanlarının %80’i yok edilmiş durumda.

Avustralya ormanlarının sembolü koalaların desteğinize ihtiyacı var! Sembolik olarak koala evlat edinerek sevdiklerinize ve doğaya en güzel hediyeyi verebilirsiniz. Evlat edinin, yaşam alanlarının korunması için yürütülen çalışmalara destek olun.

- 75 TL bağışınızda e-sertifikanızı tasarlayabilir ve e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

- 125 TL bağışınızda e-sertifikanızın yanı sıra bilgi kitapçığı ve sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 170 TL bağışınızda e-sertifikanızın yanı sıra bilgi kitapçığı ve sertifikanızın isme özel hazırlanmış basılı halini ve ekilebilir, tohumlu kağıttan oluşan 3 adet kartpostal & kraft zarf setini belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 200 TL bağışınızda e-sertifikanızın yanı sıra bilgi kitapçığı ve sertifikanızın isme özel hazırlanmış basılı halini ve kapakları ekilebilir, tohumlu kağıttan oluşan, içerisinde 4 adet kartpostal bulunan not defterini belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 330 TL bağışınızda e-sertifika, bilgi kitapçığı ve sertifikanızın isme özel hazırlanmış basılı haliyle birlikte türe özel hediyenizi belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 365 TL bağışınızda e-sertifika, bilgi kitapçığı ve sertifikanızın isme özel hazırlanmış basılı haliyle birlikte türe özel hediyenizin yanı sıra kalp şeklinde, kır çiçeği tohum topunu belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.