Koala Evlat Edinin

Koala, Avustralya’nın yaşayan simgesi haline gelmiştir. Koala, gri-kahverengi kalın bir kürkle kaplı, oldukça sevimli bir canlıdır. Büyük glider ve halka kuyruklu possumla beraber okaliptüs yaprakları ile beslenerek yaşayabilen üç memeli türünden biridir. IUCN (Uluslararası Doğa Koruma Birliği) Kırmızı Listesi’nde yer alan koalalar ‘hassas’ düzeyde tehdit altında türler arasındır.

Doğum Günü, Yeni İş Tebriği, Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Gü gibi  özel gününe, kendinize ya da sevdikleriniz için bir koala evlat edinerek onlara harika bir hediye verebilirsiniz ve çalışmalarımıza destek olabilirsiniz.

- 50 TL bağışınıızda; e-sertifikanızı tasarlayabilir ve anında e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

85 TL bağışınızda; e- sertifikanız ile birlikte, sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

150 TL bağışınızda; e- sertifikanızın yanı sıra isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte özel hediyenizi belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler!

Sınırlı Sayıda Üretilmiştir.

Not:  85 TL ve üzeri bağışlarda paketiniz bizim tarafımızdan max. 2-4 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir.

Kargonun alıcıya teslimat süresi ise, teslimat adresine göre 2-5 iş günü arasında değişiklik göstermektedir.

*Bu bölümden yalnızca bireysel destekçilerimizin bağışları kabul edilir.

Bireysel bağışlar için Bilge Barut ile iletişime geçebilirsinizbbarut@wwf.org.tr

Okul ve Kurum adına bağışlar için Nilay Dökümcü ile iletişime geçebilirsiniz. ndokumcu@wwf.org.tr