Kaplan Evlat Edinin

Kaplan nüfusu geçtiğimiz yüzyıla göre %97 oranında azaldı. Bugün doğal ortamda sadece 3.200 kaplan kaldığı tahmin ediliyor. WWF, kaplanların yaşam alanı olan 13 ülkede onları korumak için çalışmalar yürütüyor. Hedef 2020 yılına kadar kaplan sayısını 2 katına çıkarmak. Bu görkemli canlının yalnızca belgesellerde kalmaması için desteğinize ihtiyacımız var.

Doğum Günü, Yeni İş Tebriği, Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde kendiniz ya da sevdikleriniz için bir kaplan evlat edinerek onlara harika bir hediye verebilirsiniz ve çalışmalarımıza destek olabilirsiniz.

- 50 TL bağışınıızda; e-sertifikanızı tasarlayabilir ve anında e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

- 85 TL bağışınızda; e- sertifikanız ile birlikte, sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 150 TL bağışınızda; e- sertifikanızın yanı sıra isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte özel hediyelerinizi belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler!

Not:  85 TL ve üzeri bağışlarda paketiniz bizim tarafımızdan max. 2 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir.

Kargonun alıcıya teslimat süresi ise, teslimat adresine göre 2-5 iş günü arasında değişiklik göstermektedir.

*Bu bölümden yalnızca bireysel destekçilerimizin bağışları kabul edilir.

Bireysel bağışlar için Meltem Gökçen ile iletişime geçebilirsiniz. mgokcen@wwf.org.tr

Okul ve Kurum adına bağışlar için Burcu Yeşil ile iletişime geçebilirsiniz. byesil@wwf.org.tr

Hediye Seti

Hediye Paketi