İKLİM KRİZİNİN ŞAKASI YOK

Gezegenimizdeki tüm canlı yaşamını tahrip edecek bir ekolojik krizin ortasındayız. İklim krizi; kuraklıklar, aşırı hava olayları, sel baskınları, dolular, sıcak hava dalgaları ve kum fırtınaları ile kendini gösteriyor. Ülkemiz, iklim krizinden en çok etkilenecek ülkelerden biri. Bugün harekete geçmezsek, hiç de uzak olmayan bir gelecekte iklim krizinin çok daha şiddetli etkileriyle yüzleşeceğiz.

Ülkemiz, 191 diğer ülke gibi, #ParisAnlaşması’nı onaylamalı ve sera gazı salımlarını azaltacak anlamlı ve gerçekçi hedefler belirlemeli, bu hedeflere doğru ilerlemelidir. Bu, iklim krizi ile mücadele için atılması gereken ilk adım.

Siz de iklim kriziyle mücadele için hemen şimdi aramıza katılın. İklim krizinin şakası yok!

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı)’nin kampanya ve destek amaçlı bilgilendirmelerinden haberdar olmak istiyor ve bilgilerimin WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) veri tabanında saklanmasını onaylıyorum.

Gizlilik Sözleşmesi

Aramıza Katılan: 6081 Kişi

WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) olarak 40 yılı aşkın süredir insanlığın doğayla uyum içinde yaşadığı bir geleceğin kurulması için çalışıyoruz. Siz de çalışmalarımıza destek olabilirsiniz.