İmparator Penguen Evlat Edinin

IUCN (Uluslararası Doğa Koruma Birliği) Kırmızı Listesi’nde “tehdide açık” türler arasında yer alan İmparator Penguenler Antartika’nın simgesel türlerinin başında gelir. İmparator Penguenlerini koruyarak okyanustaki yaşam alanlarına sahip çıkıyoruz. Bu çaba sadece penguenlerin değil tüm yaban hayatının geleceği için anlam taşıyor.

Doğum Günü, Yeni İş Tebriği, Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Gü gibi özel gününe, kendinize ya da sevdikleriniz için bir imparator penguen evlat edinerek onlara harika bir hediye verebilirsiniz ve çalışmalarımıza destek olabilirsiniz.

- 50 TL bağışınıızda; e-sertifikanızı tasarlayabilir ve anında e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

85 TL bağışınızda; e- sertifikanız ile birlikte, sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

170 TL bağışınızda; e- sertifikanızın yanı sıra isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte özel hediyelerini belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler!

Sınırlı Sayıda Üretilmiştir.

Not:  85 TL ve üzeri bağışlarda paketiniz bizim tarafımızdan max. 2-4 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir.

Kargonun alıcıya teslimat süresi ise, teslimat adresine göre 2-5 iş günü arasında değişiklik göstermektedir.

*Bu bölümden yalnızca bireysel destekçilerimizin bağışları kabul edilir.

Bireysel bağışlar için Bilge Barut ile iletişime geçebilirsinizbbarut@wwf.org.tr

Okul ve Kurum adına bağışlar için Nilay Dökümcü ile iletişime geçebilirsiniz. ndokumcu@wwf.org.tr