Bağış Yapın!

Doğal kaynaklar, bu kaynakların bulunduğu yerde yaşayan türler ve biz, yani insanlar, birbirimize bağlıyız. Biyolojik çeşitliliğin oluşturduğu yaşam ağı, güvenli gıdaya, temiz suya ulaşmamızı ve sağlıklı yaşamamızı sağlıyor. Ancak bugün yaşam tarzımız ve tüketim alışkanlıklarımızla doğanın bize sağladığının %50 üzerinde doğal kaynak tüketiyoruz. Son 40 yılda biyolojik çeşitlilik %30 azaldı. İklim değişikliği ise, insan faaliyetlerinin de etkisiyle, türlerin üzerinde büyük bir baskı oluşturuyor. İklim değişikliğiyle mücadele için korunan alanların dengeleyici gücüne ihtiyacımız var. Sağlıklı ekosistemler için ise türlerin varlığına. Bu yüzden biz ülkemizin değerli doğal alanlarını, sulak alanlarını, ormanlarını, denizlerini ve türlerini koruyoruz. WWF-Türkiye olarak insanın doğayla uyumlu bir yaşam sürmesi için çalışıyoruz.

Siz de bağışlarınızla bize destek olabilirsiniz.

Bu bölümden yalnızca bireysel destekçilerimizin bağışları kabul edilir.

KURUMSAL BAĞIŞLARINIZ için Nilay Dökümcü ile ndokumcu@wwf.org.tr adresinden iritbata geçebilirsiniz.

Not: 85 TL üzeri bağışlarda gönderilecek paketlerin hazırlanması ve kargolanması 4-5 iş günü içerisinde gerçekleştirilir.

Desteğiniz için teşekkür ederiz!