Tohumlu Masa Takvimi

Yeni yılda da doğa aklımızda olsun, yeni yılın ilk hediyesi doğa için olsun! Siz de sevdikleriniz için doğa dostu hediye alternatifleri tercih ediyorsanız Evlat Edinme Programımız kapsamında hazırladığımız #BirlikteMümkün takvimlerimiz tam size göre. Yeni yılda tohumlu masa takvimini tercih ederek doğa koruma çalışmalarımıza destek olabilir, aynı zamanda sevdiklerinize yaşam ve umut dolu bir hediye verebilirsiniz.

Vakfımızın çalışma alanlarından yola çıkarak 12 ay için özel hazırlanan tasarımları ve her bir yaprağında onlarca kır çiçeği tohumu saklı, %100 geri dönüştürülmüş kağıttan, ekilebilir, tohumlu masa takvimlerimiz sizi bekliyor. Takvimle birlikte yeni yıl için özel hazırlanan bağış sertifikası gönderiyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Bağışınız sonrasında isme özel E-SERTİFİKA GÖNDERİLMEMEKTEDİR. Hediye seti içerisinde 1 adet tohumlu masa takvimi ve 1 adet basılı yeni yıl sertifikası bulunmaktadır.