Orfoz Evlat Edinin

Bir zamanlar Akdeniz’de oldukça bol olduğu düşünülen orfoz aşırı avcılık ve kirlilik nedeniyle nesli tehlike altına giren türler arasında yer alıyor. Orfozun neslini sürdürülebilmesi, Akdeniz’de yaşadığı alanların korunmasına ve avcılığa uzun dönemli sınırlama getirilmesine bağlı. Orfoz’u korumak için desteğinize ihtiyacımız var.

Doğum Günü, Yeni İş Tebriği, Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde kendiniz ya da sevdikleriniz için bir orfoz evlat edinerek onlara harika bir hediye verebilirsiniz ve çalışmalarımıza destek olabilirsiniz.

- 50 TL bağışınıızda; e-sertifikanızı tasarlayabilir ve anında e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

- 85 TL bağışınızda; e- sertifikanız ile birlikte, sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 150 TL bağışınızda; e- sertifikanızın yanı sıra isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte özel hediyelerinizi belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler!

Not:  85 TL ve üzeri bağışlarda paketiniz bizim tarafımızdan max. 2 iş günü içerisinde kargo şirketine teslim edilmektedir.

Kargonun alıcıya teslimat süresi ise, teslimat adresine göre 2-5 iş günü arasında değişiklik göstermektedir.

*Bu bölümden yalnızca bireysel destekçilerimizin bağışları kabul edilir.

Bireysel bağışlar için Meltem Gökçen ile iletişime geçebilirsiniz. mgokcen@wwf.org.tr

Okul ve Kurum adına bağışlar için Burcu Yeşil ile iletişime geçebilirsiniz. byesil@wwf.org.tr

Hediye Seti

Hediye Paketi