Kurumsal Bağış

Annelerimize Sevgimiz Dünya Kadar Büyük!

Anneler Günü’nde, kurumunuz adına yapacağınız bağışla, çalışma arkadaşlarınıza “Tohum Seti” hediye ederek, WWF-Türkiye’nin yürüttüğü doğa koruma çalışmalarına destek olurken, sevginiz çiçek olup doğaya yayılsın.

Anneler Günü’ne özel tasarladığımız setlerimizde; şansı temsil eden yonca, sevgiyi temsil eden kalp ve özgürlüğü temsil eden kelebek desenli tohum kartları karışık halde bulunuyor. Tohum kartları, kraft kutunun içinde Anneler Günü mesaj kartı ile gönderiliyor.

Set 1: 45 TL bağışınızda kraft kutuda üçlü tohum kartı ve Anneler Günü mesaj kartı ile teslim edilmektedir.

Set 2: 30 TL bağışınızda kraft kutuda ikili tohum kartı ve Anneler Günü mesaj kartı ile teslim edilmektedir.

Set 3: 15 TL bağışınızda farklı renk seçeneklerinde, kalp desenli tohum kartı ile teslim edilmektedir.

Çalışma arkadaşlarınıza isimlerine özel hazırlanmış, kurumunuzun logosunun yer alacağı destek sertifikası hediye etmek isterseniz, anne/bebek yunus veya anne/bebek tilki sertifikalarımızla hediyenizi şekillendirebilirsiniz. İsme özel, kurum logosuyla hazırlanmış destek sertifikaları 50 TL bağışınızla tohum setinin yanında basılı olarak gönderilmektedir. İngilizce sertifika seçeneğimiz mevcuttur.

Sevginizi dünyamız ile de paylaşın, Anneler Günü’nde doğaya bir yaşam bırakın! #BirlikteMümkün

Detaylı bilgi için mustunel@wwf.org.tr adresi üzerinden Merve Üstünel ile iletişime geçebilirsiniz.

DİĞER KURUMSAL BAĞIŞ SEÇENEKLERİ

- Kurumsal Evlat Edinme Programı: Sembolik olarak bir tür evlat edinerek sevdiklerinize ve doğaya en güzel hediyeyi verebilirsiniz. Kurumunuz adına tür evlat edinin, yaşam alanlarının korunması için yürütülen çalışmalara destek olun!

- Türkiye'nin Canı Küçük Destek Programı: WWF-Türkiye olarak Biyolojik Çeşitlilik konusunda farkındalık yaratmak amacıyla “Türkiye’nin Canı Küçük Destek Programı’’nı yürütmekteyiz. Türkiye’nin Canı’nda bağışçılarımızın destekleriyle oluşturulan fon ile biyolojik çeşitliliğin korunması ve Anadolu’da kaybolmaya yüz tutan türlerin yaşam alanlarının korunması için yerel sivil toplum kuruluşlarına yönelik hibe çağrısında bulunuyoruz. Yurt çapında desteklenecek projelerin seçimi seçici kurul tarafından gerçekleştiriliyor, fonlanıyor ve vakfımız tarafından takip ediliyor.

Detaylı bilgi için: https://www.turkiyenincani.org/

- Suyun Yolculuğu Kampanyası: WWF-Türkiye olarak yürütmekte olduğumuz 'Suyun Yolculuğu' projesi, Büyük Menderes Havzası’nın karşı karşıya kaldığı tehditlere ve hayatımızdaki önemine dikkat çekmeyi amaçlıyor. Büyük Menderes Havzası ev sahipliği yaptığı kentlerin su ihtiyacını karşılarken başta tarım olmak üzere sanayi ve turizm sektörlerine de su temin ediyor. Havza, tepeli pelikan gibi tehdit altındaki kuş türlerine, flamingolara, dünyanın başka hiçbir yerinde görülmeyen 30’un üstünde endemik bitki türüne ev sahipliği yapıyor. WWF-Türkiye’nin  öncelikli alanlarından biri olan Büyük Menderes Deltası, tepeli pelikanların Avrupa’daki önemli üreme alanlarından biri. Kurumunuz adına bağış yaparak pelikanların yaşam alanlarının korunmasına destek olun! Bağışınız sonrası hazırlanan sertifikalar, elektronik veya A5 boyutlarında teslim edilebilir. Sertifikalar üzerinde metin revizesi yapabilir, kurum logosu ekleyebilir ve tasarımın son hali için kurumsal destekçiden onay alınır.

Bağış programları hakkında detaylı bilgi almak için mustunel@wwf.org.tr adresi üzerinden Merve Üstünel ile iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİME GEÇ