Fil Evlat Edinin

Büyük gövdeleri, kocaman kulakları ve devasa hortumlarıyla dünyanın en büyük kara memelisi olan fillerin türü tehdit altında! Bu benzersiz görünümlü, zeki hayvanların ne yazık ki büyük bir kısmı kaçak avcılık, fildişi ticareti, habitat kaybı, insan-yaban hayat çatışması gibi nedenlerden dolayı öldürülüyor.

Fildişi ticareti ise karşılaştıkları en büyük tehdit.

Afrika fillerinin nüfusu geçtiğimiz yüzyıla göre %90 azaldı. Yasadışı fil avcılığı son 10 yıldır Afrika’nın bazı bölgelerinde dramatik bir şekilde arttı. Çoğunlukla Çin ve Uzak Doğu'da fildişi için artan talep nedeniyle her yıl yaklaşık 20.000 Afrika fili öldürülüyor.

Bu görkemli canlının yalnızca belgesellerde kalmaması için desteğinize ihtiyacımız var. WWF’nin filleri ve onların yaşam alanlarını korumak için yürüttüğü çalışmalara siz de destek olun.

ÖNEMLİ NOT: Fil peluş oyuncağının stoklarımızda KALMADIĞINI üzülerek belirtmek isteriz. 280 TL ve üzeri bağışlarınızda  PANDA peluş oyuncak GÖNDERECEĞİMİZİ belirtiriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bireysel bağışlar için uyelik@wwf.org.tr adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Şirket/Kurum adı geçen bağışlarınız için Kurumsal İşbirlikleri ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. kurumsaliliskiler@wwf.org.tr

- 60 TL bağışınızda e-sertifikanızı tasarlayabilir ve anında e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

- 125 TL bağışınızda sertifikanızın isme özel hazırlanmış halini basılı olarak belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 280 TL bağışınızda isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte türe özel hediyenizi belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

- 300 TL bağışınızda isme özel hazırlanmış basılı sertifikanızla birlikte türe özel hediyenizin yanı sıra kalp şeklinde, kır çiçeği tohum topunu belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.